Träna hemma med motionscykel

Sporttema

Träning hemma har blivit allt vanligare under de senaste åren. Detta då vi ofta har tidskrävande arbeten och i många fall långa transporter för att komma till träningslokalen. Att träna på gym är dessutom relativt dyrt. Vill du få ut max av din träning, kan det vara en bra idé att införskaffa bra träningsredskap för att kunna träna hemma, när du vill och när det passar dig. På Sporttema.se hittar du ett så gott som komplett utbud av träningsredskap för din träning. Deras sortiment innefattar redskap för såväl nybörjaren som den seriöse elitidrottaren.

Den första december 2003 invigdes butiken Sporttema.se och de har sedan dess levererat en stor mängd träningsredskap till sina nöjda kunder. Sporttemas grundidé är att erbjuda god kvalité till lägsta möjliga pris. De kan därför erbjuda sin lägstaprisgaranti. Att handla hos Sportema ska vara så enkelt och tryggt som möjligt.

 billiga spinningcyklar online

Kunderna får 3 års garanti, med ett öppet köp på 30 dagar. För att kunden skall bli nöjd, åtgärdas eventuella defekter kostnadsfritt. I sortimentet ingår alla de sorters träningsredskap som du som kund kan tänka dig. Populära produkter är allt från pilatesbollar, motionscyklar, spinningcyklar, roddmaskiner och crosstrainers till de alltmer populära hemmagymmen såsom multigym. Alla produkter tillverkas i hög kvalité, även om det naturligtvis är så att de något dyrare artiklarna håller en något högre klass än de billigare, både när det gäller livslängd och prestanda.

Även om träningsredskapen är prisvärda kan det för många vara svårt att betala hela köpesumman på en gång. Sporttema erbjuder därför möjligheten till att betala av beloppet över 36 månader, där de första 12 månaderna är räntefria. Frakten sker oftast inom 10 dagar och är förutom vissa specifika varor kostnadsfri.


Då det har blivit allt svårare att få extra tid över till sin träning i dagens samhälle är möjligheten till träning i hemmet allt mer attraktiv för den enskilde individen. Detta är en positiv utveckling som företag som Sporttema tagit hänsyn till för sitt sortiment. Detta utgörs av mängder av olika träningsredskap för hemmet till verkligt bra priser, vilket är en del av förklaringen till varför de i dagär en av de ledande leverantörerna av träningsredskap i Sverige.

 billiga motionscyklar på nätet